Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Παράδοση 4 έως 10 μέρες Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn 80 caps

Καταναλώστε 3 κάψουλες την ημέρα σε άδειο στομάχι με άφθονα υγρά, μετά την προπόνηση πριν από γεύμα.


Το Kre-Alkalyn® είναι μια πατενταρισμένη φαρμακευτική μορφή  μονοϋδρικής κρεατίνης. Έχει το "σωστά ρυθμισμένο pH-™ ώστε να αποτρέψει τη μετατροπή της ευαίσθητης στο pH κρεατίνης σε άχρηστη κρεατινίνη.

Με αυτή την τεχνολογία μπορεί να επιτευχθεί μέγιστη απορρόφηση και δραστικότητά χωρίς παρενέργειες και απαιτήτε η λήψη  μικρότερων δόσεων.

Το Kre-Alkalyn® είναι η μόνη κρεατίνη στον κόσμο με pH άνω του 12 επειδή τα μόρια της συνθέτονται χρησιμοποιώντας μια πατενταρισμένη διαδικασία παρασκευής, τέτοια  ώστε να διορθωθεί το pH. Έτσι παραμένει εντελώς σταθερή και φτάνει στα μυϊκά κύτταρα σε πλήρη ισχύ.
Η κρεατίνη είναι ένα αζωτούχο οργανικό οξύ που εμφανίζεται στα σπονδυλωτά. Περίπου 95% της Κρεατίνης του σώματος βρίσκεται στους σκελετικούς μύες. Βοηθάει στην παροχή ενέργειας σε όλα τα κύτταρα, κυρίως των μυών, αυξάνοντας τον σχηματισμό του Adenosine TriPhosphate (ATP) που ενεργεί σαν ρεζέρβα ενέργειας των κυττάρων για τις μυικές συσπάσεις. 
Το Kre-Alkalyn® καθυστερεί αποτελεσματικά την έναρξη παραγωγής του γαλακτικού οξέος.

Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn 80 caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 0003102
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4 έως 10 μέρες
  • 23,89€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€