Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πληρωμή και παραλαβή

► Πληρωμή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover

 

 Όσον αφορά την πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας fitnesshellas συνεργάζεται με την τράπεζα ALPHA BANK, για τις online πληρωμές σας μέσω των πιστωτικών καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται απ’ ευθείας στα ανώτερα συστήματα ασφαλείας της ALPHA BANK (Υπηρεσία ALPHA e-Pay), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Εφ όσον επιλέξετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω πιστωτικής κάρτας, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον ολοκλήρωσης συναλλαγών της ALPHA BANK (DeltaPay), όπου εκεί θα εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα πληρωμής και μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.Με την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για λόγους ασφαλείας δεν κρατάει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Για λόγους ασφαλείας τα στοιχεία της παραγγελίας αποστέλλονται στην τράπεζα για επιβεβαίωση και έγκριση συναλλαγής. Τυχόν καθυστέρηση στην εξέλιξη της παραγγελίας σας θα οφείλεται στην επιβεβαίωση των στοιχείων από την τράπεζά σας.

 

i) Παραλαβή μέσω courier

Με αυτή τη μέθοδο παραλαβής χρεώνεστε έξοδα αποστολής  και η παραγγελία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από εσάς ηλεκτρονικά. Για αποστολές άνω των 15,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Ενώ για αποστολές κάτω των 15,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι 2,00€.

 

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00€ για όλες τις παραπάνω επιλογές.

 

 Πληρωμή με αντικαταβολή και παραλαβή μέσω courier

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας μέσω courier, πληρώνοντας με αντικαταβολή. Αυτή η μέθοδος έχει έξοδα 2,00€.

 

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό ποσό της αποστολής . Για αποστολές άνω των 15,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Ενώ για αποστολές κάτω των 15,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι 2,00€.

 

Σε περίπτωση που το συνολικό τίμημα της πώλησης υπερβαίνει τα 100,00€ τότε το κατάστημα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει κατάθεση τουλάχιστον 20,00€ σαν προκαταβολή για να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας.

 

Για περιοχές όπου η εταιρία courier κρίνει δυσπρόσιτες (όπως χωριά και απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει άλλη χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση (δυσπρόσιτης περιοχής) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις. 

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00€ για όλες τις παραπάνω επιλογές.

 

 Σε αποστολές εκτός Ελλάδος, ΔΕΝ ισχύει καμία από τις παραπάνω χρεώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος αποστολής υπολογίζεται με βάση τον κατάλογο διεθνών αποστολών. 

 

►  Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 

i) Παραλαβή μέσω courier

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται απο το συνολικό ποσό της αποστολής. Για αποστολές άνω των 15,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Ενώ για αποστολές κάτω των 15,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι 2,00€.

 

Για περιοχές όπου η εταιρία courier κρίνει δυσπρόσιτες (όπως χωριά και απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει άλλη χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση (δυσπρόσιτης περιοχής) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις.

 

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00€ για όλες τις παραπάνω επιλογές.

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 57 77 449 ή στο [email protected] αναγράφοντας το αριθμό της παραγγελίας σας.

 

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο [email protected]  το αποδεικτικό  κατάθεσης αναγράφοντας οπωσδήποτε το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας σας.

 

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για μεταφορά χρημάτων ( έμβασμα ) με ΙΒΑΝ από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3,00€ έως 5,00€ τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν την αποστολή ή παραλαβή.

 

 

Συγκεκριμένα:

Εάν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε ίδια τράπεζα, πχ. ο δικός σας λογαριασμός ανήκει στην Πειραιώς και ο λογαριασμός που θα μας καταθέσετε είναι και αυτός στην Πειραιώς, τότε δεν επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα.  Αντίθετα, όταν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε διαφορετική τράπεζα, πχ. ο δικός σας λογαριασμός ανήκει στην Alpha και ο λογαριασμός που θα μας καταθέσετε ανήκει στην Εθνική, τότε επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3,00€ έως 5,00€.


Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών

 

Alpha:

3470 0233 0001 883

IBAN: GR2301403470347002330001883

 

 

Πειραιώς:

5046 0923 61967

IBAN: GR8601720460005046092361967


Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Στις  μηχανές αναζήτησης σε κάποια προϊόντα μας  εμφανίζονται "Ετοιμοπαράδοτο" = Διαθέσιμο στην κεντρική μας αποθήκη.