Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Σχετικά με εμάς

Στόχοι και εξυπηρέτηση. H fitnesshellas είναι σε θέση να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ιδιώτες . Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλότερες τιμές σε συμπληρώματα διατροφής, αξεσουάρ καθώς και όργανα γυμναστικής. Προϊόντα επώνυμα, αξιόπιστα και με την υποστήριξη των επίσημων κατασκευαστριών εταιρειών.Στόχος μας είναι η προμήθεια προϊόντων σε προσιτές τιμές για όλους. Το internet δίνει την δυνατότητα χαμηλού λειτουργικού κόστους με αποτέλεσμα την καλύτερη , πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση και χαμηλότερες τιμές. Εύκολα και οικονομικά επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας τα οποία παραδίδονται άμεσα στον χώρο σας.Προϊόντα και αγορές. Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για την ευκολότερη εύρεσή τους. Προσπαθούμε συνεχώς να αυξάνουμε την γκάμα των προϊόντων μας , θέτοντας όμως σαν προτεραιότητα την ποιότητα τους. Θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις. Στην fitnesshellas προσπαθούμε πάντα να έχουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές. Δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας με κρυφά κόστη και αργότερα να παρουσιάζουμε τα πραγματικά (πχ. μεταφορικά κτλ) ως δωρεάν... Οι τρόποι πληρωμής μας είναι ξεκάθαροι και ευέλικτοι. Οι τρόποι αποστολής μας επίσης. Προσπαθούμε πάντα οι αγορές σας στη  fitnesshellas να είναι μία ευχάριστη εμπειρία.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αγορές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θα αποστέλλονται μόνον κατόπιν επιβεβαίωσης των στοιχείων τους. Τυχόν καθυστέρηση στις αποστολές σας θα υπάρξουν μόνο γι αυτόν το λόγο. Στην περίπτωση που η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα από την σελίδα μας και ζητήσετε αποστολή στον χώρο σας, απαραιτήτως θα μας αποστείλετε φωτοτυπία ταυτότητας μέσω φάξ και κατά την παραλαβή σας να την επιδείξετε στον υπάλληλο της εταιρείας.


Σας θέλουμε μαζί μας ως φίλους με άριστη σχέση μεταξύ μας. Δεν είμαστε μία απρόσωπη εταιρεία. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα χαρούμε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας!
Σας ευχόμαστε καλές αγορές


fitnesshellas